Partnere

Jeg er i utgangspunktet åpen for å samarbeide med alle fagmiljøer som har behov for kapasitet eller et strategisk hode. Jeg har imidlertid knyttet meg spesielt til gode fagmiljøer jeg kjenner godt og som jeg har etablerte samarbeidsprosjekter med. Egnede team settes sammen etter kundens ønske og behov.

PROACTIMA; Nasjonalt anerkjent leverandør av tjenester innen risikostyring, samfunnssikkerhet og HMS-ledelse. Kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondhjem.

SEMAC; Sikkerhetsselskap med bred erfaring fra politiet, forsvaret og sikkerhetsledelse i offentlig og privat næringsliv. Tilbyr beredskapssentral 24/7, hvor kunder får hjelp til å håndtere alvorlige og ofte kritisk hendelser. Det kan være alt fra trusler, vold, cyberangrep, fysisk skade på bygg og anlegg, psykosial ivaretagelse av mennesker, vektertjenester eller juridisk bistand. Melfald Krisekom inngår også som en del av dette tilbudet.

FIRST HOUSE; ledende kommunikasjonsbyrå som tilbyr rådgivere med unik erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Bred erfaring med krisekommunikasjon.

HILL & KNOWLTON STRATEGIES; globalt kommunikasjonsbyrå med 45 medarbeidere i Norge, hvorav 10 til 15 medarbeidere til enhver tid har kompetanse med krise- og beredskapsarbeid på ulike nivåer.
Selskapets rådgivere i Oslo bistår et bredt spekter av norske og internasjonale kunder og har sin kjernekompetanse i skjæringspunktet forretningsforståelse, samfunnsinnsikt og kreativitet. Med over 80 kontorer spredt over store deler av verden har Hill & Knowlton tilgang til internasjonal innsikt, ekspertise og en rekke egenutviklede verktøy.

GEELMUYDEN OG KIESE; Skandinavias største partnereide kommunikasjonsbyrå med kontorer i Oslo, København, Stockholm og Brussel.

I tillegg samarbeider jeg med tidligere Proactima-kollega og psykolog GURI BOLLINGMO om kurs eller andre leveranser som innbefatter både mediehåndtering og ivaretagelse av mennesker som rammes av krise. Vi ser ofte at nytteverdien er stor for organisasjoner som trener HR og kommunikasjonsavdelingene integrert ift beredskap.

Vi kjører ofte talspersontrening sammen. Den tradisjonelle medietreningen får en ekstra dimensjon når psykologen tar for seg den non-verbale delen i kommunikasjonen.

Guri jobber til daglig som klinisk psykolog på Volvat i Oslo, og er utdannet Master of Occupational Health, Cand. Psychol, samt Dr. Psychol innen vitnepsykologi ved Universitetet i Oslo.

SIV MEISINGSET, med lang fartstid i norsk kommunikasjonsbransje, er også en god samarbeidspartner. Vi lager podcasten KRISERÅDET sammen.